Nummer 1 teststraat van Groningen.

Wanneer?

Maandag t/m Vrijdag van 07.00 tot 17.00
Zaterdag & Zondag 08.30 tot 13.00

Waar?

Aan de A7 bij Kuil Banden - Afslag 39
Engelberterweg 116, 9723 EP Groningen

Laat je testen op corona
Binnen 20 minuten uitslag


Maak een testafspraak

Laat je testen op corona
Binnen 20 minuten uitslag


Afspraak maken

Maa t/m Vrij 07.00 tot 17.00
Za & Zon 08.30 tot 13.00

Aan de A7 bij Kuil Banden - Afslag 39
Engelberterweg 116
9723 EP Groningen


Testen op locatie

Bij Corona Sneltest Noord is het mogelijk om op locatie te testen. Onze gecertificeerde medewerkers komen met alle benodigdheden bij u op de gewenste locatie en nemen volgens alle richtlijnen de testen bij uw medewerkers af. Binnen 15 minuten heeft u vervolgens de testuitlsag.
Wij leveren alle benodigde materialen, dit betekend dat wanneer er geen geschikte ruimte binnen het bedrijf aanwezig is wij een speciale tent verzorgen waarin de testen kunnen worden afgenomen.

Wilt u uw medewerkers op locatie laten testen voor corona (covid)? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om samen de mogelijkheden en wensen door te spreken.

In het noorden van het land is voor bedrijven een corona sneltest op locatie mogelijk. In slechts vier kleine stappen kun je in een half uur tijd zekerheid hebben of er besmettingen zijn onder je medewerkers. Lees verder over de eenvoud van de teststraat aan de A7 bij Groningen.

De teststraat is iedere dag open

De eerste stap is een afspraak maken. Mocht er twijfel zijn, bijvoorbeeld iemand van het kantoor weet niet zeker of het een verkoudheid of hooikoorts is, dan ga je voor veilig, en maak je een afspraak voor een test. Dit duurt slechts een minuut. De medewerker gaat naar de teststraat, of een gediplomeerd medewerker bezoekt je bedrijf. De teststraat is ook als langzaam verkeer te bereiken. Op locatie wordt er een sneltest afgenomen op corona. Een half uur later komt de uitslag en weet je of dat de medewerker COVID-19 heeft of niet. De teststraat aan de Engelberterweg 116 in Groningen is maandag t/m vrijdag van 6:30 tot 15:30 en op zaterdag en zondag van 8:30 tot 13:00 uur open.

Gediplomeerde medewerkers bezoeken je bedrijf

Het heeft lang geduurd, en het inenten wil niet vlot gaan. Maar dankzij de mogelijkheid om personeel snel te testen op COVID-19 kan met de nodige voorzichtigheid de bedrijfsactiviteit weer meer worden. De oplossing is, als iemand klachten heeft testen op de werkplek zelf. Een gediplomeerd medewerker bezoekt je bedrijf en neemt testen af. Snel volgt er een betrouwbare uitslag, betrouwbaarder dan de zelftesten die bij de drogist worden verkocht. Dit gaat allemaal snel, het heeft amper een negatieve invloed op de productiviteit binnen je bedrijf.

Locatie gegevens

Bedrijfsnaam
Voornaam
Achternaam
Adres + huisnummer
Postcode
Plaats
E-mail
Telefoonnummer
Opmerking & wensen locatie

Kies je gewenste datum